Damixa

Damixa

DamixaTMPayOff hi

Damixa is een Deense organisatie en opgericht in 1932. Damixa startte met het maken van onderdelen voor motoren maar dit veranderde in 1966 toen Damixa de eerste was die de eenhendel kraan in Europa introduceerde. Het bedrijf kwam hierdoor in een stroomversnelling en de fabriek werd gebouwd op de plaats waar Damixa vandaag de dag nog steeds is gevestigd.

'When Design makes Sense'.
Iedereen houdt van een mooi ontwerp. Maar wat kenmerkt uitmuntend design? Bij Damixa geloven ze dat uitmuntend design is: 'When Design makes Sense'.
Als onderdeel van de wereldberoemde Deense designtraditie zijn ze bij Damixa trots op de filosofie die zegt dat 'Deens Design wordt bepaald door eenvoudige en duidelijke materialen, onberispelijk vakmanschap, een ontwerp dat ergonomisch aansluit bij het beoogde gebruik van het object en de ondergeschiktheid van vormgeving aan functie'.

Wanneer je een kraan koopt van Damixa, zeg je ‘ja' tegen stijlvol en duurzaam Deens design en kies je bewust voor een product waarbij gebruiksgemak voorop staat.
Dat Damixa erin geslaagd is om functionaliteit en design te combineren is gebleken uit het feit dat Damixa de laatste jaren meerdere design awards heeft ontvangen; de serie A-Pex heeft onlangs de vierde award ontvangen, wat het de meest succesvolle serie van Damixa ooit maakt.

Interessant?

Close

Deel en reageer