Win een week op een eiland

vakantiewinnen-1200x628-1.jpg

ACTIE GESLOTEN! We bedanken iedereen voor de leuke en originele inzendingen!

Het is zomer en dat vieren wij groots bij Mijn BAD Sanitairspecialist!

Wat heerlijk zou dat zijn, gratis op vakantie… Wie wilt dat nou niet? Maak kans op een reischeque t.w.v. €1500,-, een weekendje Texel t.w.v. €500 en vele andere mooie prijzen wanneer je meedoet aan onze zinderende zomeractie ‘Win een week op een eiland’!

Wat moet je doen om kans te maken? Like onze Facebookpagina (link www.facebook.com/MijnBAD ) en deel onder de actiepost ‘Win een week op een eiland’ jouw favoriete cocktailrecept én met wie jij die cocktail het liefst (op vakantie!) zou drinken.

De actie loopt van 17 juli 2017 t/m 31 augustus 2017.
Veel succes!

Wat kun je allemaal winnen?

Win een week op een eiland

De winnaar mag een week naar een eiland naar keuze
t.w.v. € 1500,- (in de vorm van een reischeque).

Weekend Texel

Pak alvast je koffer! Win een weekend Texel t.w.v. € 500,-

Wellness en accessoirepakket

Wij verloten ook nog eens 10x een wellness en accessoirepakket!

 

Actievoorwaarden

Facebook actie “Win een week op een eiland”

Deelname aan deze actie is mogelijk door op de Facebookpagina van Mijn BAD Sanitairspecialist onder het bericht over de actie te reageren met jouw favoriete cocktailrecept en door diegene te taggen met wie jij die cocktail het liefst zou willen drinken op vakantie.

Onder alle reacties op Facebook, die voldoen aan de actievoorwaarden (cocktailrecept én de vermelding(tag) van diegene waarmee de deelnemer op vakantie zou willen), zal één hoofdprijs (reischeque à €1500,-), twee 2e prijzen (weekendje Texel t.w.v. €500,-), en 10 wellness pakketten verloot worden.

De hoofdprijs (reischeque t.w.v. €1500,-) en de 2e prijzen worden verloot onder alle inzendingen van zowel Mijn BAD Sanitairspeciaslist als Keukenspecialist.nl.

De winnaars ontvangen uiterlijk 14 september persoonlijk bericht waarna de prijsuitslag gecommuniceerd zal worden op de Facebookpagina van Mijn BAD Sanitairspecialist en op www.mijnbad.nl

Door deel te nemen aan deze actie gaan deelnemers automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden van ‘Win een week op een eiland’
Een actie op de Facebookpagina en website van Mijn BAD Sanitairspecialist is geïnitieerd door DER KREIS Nederland B.V.

Actie loopt van 17 juli 2017 tot en met 31 augustus 2017.

 1. Bij 18 jaar en jonger heeft een wettelijk vertegenwoordiger toestemming gegeven of kennisgenomen van de voorwaarden.
 2. Een actie geldt alleen voor de deelnemer zelf. Gewonnen prijzen mogen niet doorverkocht of vergeven worden.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie.
 4. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd door Mijn BAD Sanitairspecialist
 5. De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar.
 6. De prijs kan niet worden geruild of uitbetaald in contanten.
 7. Een actie is niet te combineren met andere acties.
 8. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via e-mail of via facebook.
 9. Deelnemers gaan er mee akkoord dat ze bij winst als winnaar bekend worden gemaakt op de Facebookpagina en website van Mijn BAD Sanitairspecialist
 10. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 11. Druk-, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor DER KREIS Nederland B.V.
 12. De winnaars van de Facebook actie worden gekozen aan de hand van een loting en/of stemming.
 13. DER KREIS Nederland B.V. en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar uitgekeerde prijzen, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.
 1. DER KREIS Nederland B.V. is niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk voor gebreken in de door haar te verstrekken prijzen. DER KREIS Nederland B.V. verleent geen garanties op de door haar te verstrekken prijzen.
 1. DER KREIS Nederland B.V. is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijzen.
 2. DER KREIS Nederland B.V. behoudt zich het recht om de actieperiode te verlengen, te verkorten of met onmiddellijke ingang te beëindigen.
 3. Deze actie/promotie is op geen enkele manier verbonden aan Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die wordt verstrekt door mee te doen aan de actie wordt dan ook niet verstrekt aan Facebook maar aan DER KREIS Nederland B.V.

Vragen of opmerkingen m.b.t. een actie worden alleen behandeld mits deze gericht zijn aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Interessant?

Close

Deel en reageer