Mijn BAD sponsort het Giant/Liv off-road team

 The word is out! Met trots sponsoren wij het Giant/Liv off-road team! Lees snel verder voor meer info:

Mijn BAD Sanitairspecialist sponsorpartner talenten Giant/Liv dealerteams

Mijn BAD Sanitairspecialist versterkt het sponsorproject van Giant/Liv dealerteams en wordt sponsorpartner van de discipline off-road. Giant/Liv dealerteams ondersteunen in samenwerking met Giant Stores wielertalenten in diverse disciplines zoals weg-, baanwielrennen, triatlon, cyclo-cross en mountainbike. Mijn BAD Sanitairspecialist zal in de laatste twee disciplines zichtbaar gaan worden in het team. Met haar komst zorgt zij voor verdere mogelijkheden en groei bij Giant/Liv talenten- en rijders.

Voor Mijn BAD - Liv/Giant rijden in 2016 off-road renners als Annemarie Worst, Manon Bakker, Marc Bouwmeester, Bas Peters, Marino Noordam, Bart Pennings en Marcel Lommers. Volg hun verrichtingen en die van de andere Giant/Liv dealerteams renners op Twitter, Facebook en Instagram. Ook Shimano en Schwalbe zijn partners van de Giant Dealerteams en het Mijn BAD – Liv/Giant Offroad Team.

‘Strijd aangaan met de modder’

Marcel Crezee, namens Mijn BAD Sanitairspecialist: “De sponsoring van de Giant/Liv off-road teams is Mijn BAD Sanitairspecialist op het lijf geschreven. Onze organisatie heeft ondersteuning van sportieve evenementen en activiteiten altijd al hoog in het vaandel gehad, het loopt als een rode draad door onze marketing. Wij willen graag een bijdrage leveren om deze tak van sport meer over het voetlicht te brengen en aan jonge talenten om zich verder te ontwikkelen. En natuurlijk, in het geval van de off-road teams, die behalve met hun tegenstanders ook vaak de strijd met de modder aan gaan, kunnen we natuurlijk als organisatie die het heeft over ‘de magie van water…’ mooie koppelingen maken met onze sanitairproducten en -winkels.”

Giant dealerteams: Talent, Ambitie, Plezier

Met Team Giant Alpecin/Liv Plantur en het Rabobank/Liv timmert Giant/Liv op het allerhoogste niveau aan de weg. Maar Giant en de Nederlandse Giant-dealers geven ook jong en gedreven talent de kans om zich te kunnen ontwikkelen.

De weg naar de top zit vol uitdagingen en obstakels en vraagt veel van de sporters, ouders, verenigingen en trainers. Daarom ondersteunen Giant en Giant stores talentontwikkeling, met materiaal, service, kleding en advies. Talenten zijn in het begin van hun carrière nog onbekend en daardoor afhankelijk van lokale support. Giant Stores zijn goed ingevoerd in de lokale wielersport en dit maakt het voor hen mogelijk om jonge sporters te helpen. Net als bij de profs worden talenten uit alle disciplines: veldrijden, wielrennen, mountainbike, piste en ook triatlon ondersteunt.

Giant: Ride Life Ride Giant

Giant is wereldwijd marktleider van hoge kwaliteit fietsen en fiets accessoires. Sinds 1972 zorgen vakmanschap, technologie en innovatie voor ultiem fietsplezier in zowel het recreatieve segment als in het meest competitieve professionele segment. Met de Giant producten, medewerkers en retail partners wil Giant mensen over de hele wereld inspireren met de passie voor fietsen. www.giant-bicycles.com

Liv: Het fietsmerk voor en door vrouwen

Liv is het nieuwe fietsmerk dat speciaal ontwikkeld is voor vrouwen door vrouwen vanuit de kennis en technieken van Giant. Liv is bedoeld voor alle vrouwen die, op wat voor manier dan ook, voorbij hun eigen grenzen gaan en nieuwe mogelijkheden en kansen binnen zichzelf opzoeken. Het maakt hierbij niet uit wat voor een type fietser je bent, zowel beginners als professionals, zoals onze ambassadrice Marianne Vos, fietsen met Liv.

Liv is ervan overtuigd dat een levensstijl gebaseerd op fietsen je kan helpen om zelfverzekerder, optimistischer, gezonder en avontuurlijker te leven. Of je nu fiets voor een triatlon, je eerste grote wielertocht of je eerste kilometers, Liv helpt jou om je doelen te bereiken! www.liv-cycling.com

Interessant?

Deel en reageer