Fleur Jong is een bijzondere jongedame die wij, Mijn BAD Sanitairspecialisten, een warm hart toedragen. Sinds 2015 helpen wij Fleur financieel om haar doel te bereiken; deelnemen aan de Paralympics in Rio in 2016. Fleur is gehandicapt geraakt door een bacteriële infectie in 2014, hierdoor moet zij haar onderbenen missen. Maar Fleur is een doorzetter, ze ontdekte de atletiek en besloot daar helemaal voor te gaan.


Wilt u extra sfeer creëren in uw nieuwe badkamer? Kijkt u dan eens bij uw Sanitairspecialist naar de accessoires van onze partner Nicol. Hoogwaardige toebehoren die uw badkamer extra comfortabel maken en het echte wellness-gevoel dichterbij brengen. De lijnen van Nicol zijn prachtig op elkaar afgestemd, in kleur en materiaal en van zeer hoge kwaliteit. Zeepdispensers, handdoekenrekjes, bakjes en schaaltjes: er is altijd een lijn in uw stijl!


Wilt u 2016 goed beginnen? Kom dan op 1 januari naar Egmond aan Zee voor de gezelligste Nieuwjaarsduik van Nederland! Een geweldige evenement met natuurlijk heerlijk vers bereide erwtensoep, muziek en entertainment. En die duik… die duurt maar even. Een ‘enorme kick’, volgens ervaringsdeskundigen die jaarlijks terugkeren, waar je even doorheen moet maar waar je heel veel gezelligheid voor terug krijgt. Mijn BAD is er ook bij, en u krijgt er zo’n mooie, warme muts bij met ons logo. 

Interessant?

Deel en reageer