Badkamertrends 2018 door Dekker Zevenhuizen

Zoals ieder jaar heeft onze leverancier van badkamermeubels en kranen, Dekker Zevenhuizen de trends van komend jaar doorvertaald naar hun (nieuwe) productlijnen en kleuren.

ETHNIC NATURE

 

Groen, aardetinten en materialen als grof hout, beton en metalen: dat zijn de keywords in ETHNIC NATURE.

Een trend die is geïnspireerd door etnische culturen en tropische natuur en waarin groen dé kleur is.
We halen de natuur binnen met materialen als rotan in combinatie met een prachtig palet van bruintinten – van zand tot klei en donkere aardetinten.

Zwart combineren we met hout- en steenstructuren met duidelijke nerven en aders. In deze mix van aardse kleuren en natuurlijke materialen gaat handgemaakt samen met industriële metalen als Gun Metal, Gold en Copper.

 

badkamertrend-2018-ethnic-nature
badkamertrend-2018-monochrome-zwart-2

MONOCHROME

 

Minder exotisch dan ETHNIC NATURE, maar zeker niet minder spannend is MONOCHROME: een terugkerende trend met steeds een ander accent.

MONOCHROME staat voor ton sur ton, waarbij we een combinatie van verschillende materialen en structuren zien en een uitgesproken vormentaal.
Er wordt gespeeld met contrasten: hard tegenover zacht, hoog met laag, licht gecombineerd met donker, rond naast vierkant, organisch versus strak.

Een MONOCHROME keuken verveelt nooit! Soms wordt een extra kleur toegevoegd om diepte en verwondering te scheppen. In 2018 zijn dat vooral wit en zwart of wit met pastel.

 

badkamertrends-2018-monochrome-pastel
badkamertrends-2018-monochrome-wit
badkamertrends-2018-monochrome-zwart

De trends van Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen heeft een interessant en breed assortiment voor de badkamer dat perfect aansluit bij de laatste trends. Bovendien wordt alles op maat gemaakt. En wat niet op maat te maken is kan uit voorraad geleverd worden. Zo kan elke badkamer afhankelijk van de stijl of de trends, de afmeting van de badkamer of het beschikbare budget helemaal naar wens ingevuld worden. En wel zo makkelijk; alles kan tegelijk besteld worden.

Interessant?

Deel en reageer